7 redenen voor een Quiz op je Bedrijfsfeest

7 redenen voor een Quiz op je bedrijfsfeest

1 Samenwerken – Bij een quiz speel je als team tegen elkaar en iedereen moet dus samenwerken. Hierdoor wordt het zeker een teambuilding event. Zorg er wel voor dat de teams echt gemengd zijn.
Tip – zijn er bijvoorbeeld vier teams met 5 spelers, maak dan een bak met papiertjes met 5x team 1, 5x team 2, 5x team 3 en 5x team 4. Zo weet je zeker dat iedereen willekeurig bij elkaar zit.

2 Verborgen talenten – Door een quiz ontdek je verborgen talenten van je collega`s. Welke collega blinkt uit in de muziekronde of de vragenronde? Na een quiz spel kijk je anders naar je collega`s.

3 Samen lachen – Bij een quiz wordt erg veel gelachen en lachen vermindert stress. Lachen zorgt ook voor een goede onderlinge band, dat is dus echt een win/win situatie. Iedereen herinnert zich het vele lachen bij het bedrijfsuitje dus zal iedereen je dankbaar zijn als top organisator.

4 Veel variatie – Een quiz bestaat uit vele onderdelen. Het wordt dus zeker niet saai en de variatie houdt iedereen scherp. De een vindt de muziekronde leuker en de ander de teamcaptains ronde. Door de variatie is er voor elk wat wils.

5 Indoor – Het weer in Nederland is weleens onvoorspelbaar en een bedrijfsuitje boek je vaak ver van tevoren. Een quiz wordt altijd binnen gespeeld dus ook al is het slecht weer, het bedrijfsuitje valt niet in het water.

6 Veel keuze – Er is zoveel keuze in de verschillende soorten quizzen, dat je altijd iets vindt wat bij jouw thema en/of collega`s past. Al onze quizzen zijn uniek en worden met veel sfeer aangekleed. Wil je iets persoonlijks toevoegen aan jullie quiz, alles is mogelijk, want we maken ook quizzen op maat.

7 Blijvende herinnering – Bij een quiz is er altijd een prijsuitreiking met een passende prijs voor de deelnemers van het winnende team. Met deze prijs kunnen de winnaars nog lang opscheppen over de winst. Samen met een leuke groepsfoto zorgt dit voor een blijvende herinnering.

Welke quiz boeken jullie het volgende bedrijfsuitje?

80’s, 90’s en 00’s Quiz
Back to the Future Hits, Series en Rages van toen!
Muziek Quiz
De Sixties tot Heden van Rap tot Rock!
Carnaval Quiz
Wij vieren feest, dus weg met de malaise
Jongens tegen de Meisjes
Inclusief het Letterpakken Spel!
PubQuiz
Orgineel met Knotgekke QuizMasters
Boer zoekt...... gezellig bedrijf Quiz
Van Klompendans tot Boeren Muziek
Ik hou van Holland Quiz
Een hilarische Quiz, met een spannende finale inclusief Rad!

Wij komen op elke locatie in Nederland en België of regelen kosteloos een gezellige locatie in elk gewenste stad.

Bel nu snel met Simona       bedrijfsuitje quiz Mona Pubquiz Muziekquiz bedrijfsfeest
085-0604384

Al onze prijzen zijn exclusief btw
Wij rekenen nooit boeking of reiskosten