Een uniek eindejaaruitje boek je voordelig bij BedrijfsuitjeQuiz

Op zoek naar een uniek eindejaaruitje waar nog lang over zal worden nagepraat? Bij BedrijfsuitjeQuiz ben je ervan verzekerd. Wij hebben namelijk 25 jaar ervaring in entertainment en weten daardoor als geen ander hoe we van jouw groepsuitje een groot succes moeten maken. Dit doen we het hele jaar door, maar in de decembermaand kun je ons ook inschakelen om een originele Kerst en Oud en Nieuw Quiz in één te organiseren. In heel Nederland en België. Fantastisch toch? Dat vinden wij nu ook en daarom bieden we je deze originele quiz voor een scherpe all-inclusive prijs per persoon.

OfferteBel: 085 0604384WhatsApp: 06 24687240

Uniek eindejaaruitje: Kerst en Oud & Nieuw Quiz in één

Bij BedrijfsuitjeQuiz bedenken we graag originele quizzen. Dat is dan ook de reden waarom we de Kerstquiz gecombineerd hebben met een Oud & Nieuw Quiz. Deze unieke quiz zit boordevol vragen, actie, weetjes en mooie muziek. Door de uiteenlopende inhoud van de verschillende rondes vervelen jullie je geen moment. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd hoe groot of klein je gezelschap ook is. Je kunt deze quiz namelijk boeken van 2 tot 500 personen. Bovendien hebben wij als klap op de vuurpijl een fles lekkere champagne toegevoegd voor het winnende team. Buiten de quizzen die gerelateerd zijn aan de maand december, is het ook erg leuk om bijvoorbeeld een film quiz te organiseren. Weet jouw team alles van films, herkennen jullie de soundtracks, oneliners, bloopers en andere feiten uit iedere film? Een filmquiz op locatie staat garant voor een gezellig eindejaarsuitje of ander groepsuitje.

Gezellige quiz als eindejaarsuitje

Oudhollands snoep en een spetterende Quizmaster

Uiteraard zorgt BedrijfsuitjeQuiz ook voor alle andere benodigdheden zoals Oudhollands snoep. De presentatie is in handen van onze spetterende Quizmaster die geheel in bijpassende stijl ten tonele verschijnt. Daarnaast kleden wij de quizlocatie aan en kunnen we je ook helpen bij het organiseren van een lunch of diner voor of na de quiz. Heb je een eigen locatie gevonden dan is dat natuurlijk prima, maar is je dit nog niet gelukt dan helpen we je hier kosteloos bij. We werken samen met tal van gelegenheden in heel Nederland en België dus we vinden gegarandeerd de perfecte locatie voor jouw uniek eindejaaruitje. Om je een idee te geven van de kosten van zo'n uniek uitje, hebben we onderstaand de all-in tarieven voor je op een rijtje gezet;

  • Tot 15 personen; € 375,00
  • 16 tot 30 personen; € 23,95 per persoon
  • 31 tot 45 personen; € 21,95 per persoon
  • Vanaf 46 personen; € 18,95 per persoon

Indien je de activiteit wilt combineren met een 2 gangen lunch bedragen de extra kosten € 25,00 per persoon en voor een 3 gangen diner betaal je per persoon slechts € 35,00 extra. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Eindejaarquiz in heel Nederland en België

Deze locatie kan overal in heel Nederland en België zijn. BedrijfsuitjeQuiz komt met deze unieke eindejaarquiz waar jij dit maar wilt. Omdat we zelf uit Noord-Brabant komen, hebben we hier al vele quizzen op maat mogen verzorgen. Denk dan aan plaatsen zoals:

  • Bergen op Zoom
  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Roosendaal
  • Tilburg

Maar behalve in Brabant komen we ook in werkelijk alle andere plaatsen en provincies in Nederland. Zoals in Amsterdam bijvoorbeeld, in Utrecht en in Den Haag, Dordrecht en Rotterdam in Zuid-Holland. Daarnaast hebben we al de meest spetterende quizzen georganiseerd in Almere en Lelystad in Flevoland en Middelburg in Zeeland. Verder staan we inmiddels ook in België bekend om onze originele quizzen en hebben we onder andere in Antwerpen supergezellige groepsuitjes verzorgd.