Een maatwerk sportquiz op locatie door BedrijfsuitjeQuiz

Voor een op maat gemaakte sportquiz op locatie tegen een prijs die je aangenaam verrast kies je voor BedrijfsuitjeQuiz. Met meer dan 25 jaar entertainment ervaring maken wij overal in Nederland en België een groot succes van jouw maatwerk sportquiz. Je kunt bij ons kiezen voor algemene sportquizzen waarin allerlei sporten de revue passeren of bijvoorbeeld voor een specifieke Formule 1 quiz op maat. Wat je voorkeur ook heeft, we bieden je een gegarandeerd geslaagd succes. Bovendien kun je bij daarbij kiezen voor uiteenlopende quizarrangementen. Zo bieden wij ook een sport quiz inclusief diner of met een lunch.

OfferteBel: 085 0604384WhatsApp: 06 24687240

Voordelige sportquiz op elke locatie in Nederland en België

Omdat BedrijfsuitjeQuiz zelf gevestigd is in Oud Gastel, Noord-Brabant, organiseren wij overal in de provincie jouw gewenste quiz. Denk daarbij aan plaatsen als:

  • Bergen op Zoom
  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Roosendaal
  • Tilburg

Maar behalve in Brabant komen we met hetzelfde enthousiasme naar andere locaties in Nederland, zoals Lelystad en Almere in Flevoland, in Utrecht en in Amsterdam. Datzelfde geldt voor alle plaatsen in Zeeland, zoals Middelburg en in Zuid-Holland in plaatsen als Den Haag, Dordrecht en Rotterdam. Wil je een unieke quizbelevenis in België door ons laten organiseren? Ook dan staan wij bijvoorbeeld in Antwerpen voor je klaar.

Winnaars van sportquiz

Maatwerkquizzen voor elke sport en elk gezelschap

Of je nu voor je sportclub of op je bedrijf een sportquiz op locatie wilt organiseren: voor elk gezelschap bieden wij een unieke belevenis. Daarbij kun je kiezen voor een algemene quiz waarin de meest uiteenlopende sporten aan bod komen. Denk daarbij aan voetbal, tennis, hockey en schaatsen, maar ook aan de olympische spelen, wereldrecords en ga zo maar door. Wil je een specifieke quiz door ons laten organiseren? Ook dat kan. Kies dan bijvoorbeeld voor een themasportquiz zoals Formule 1 en ontdek wie de echte kenners in je gezelschap zijn. Deze quiz draait uiteraard om de Formule 1 in het algemeen, zoals kennis over Max Verstappen, de teams, coureurs en circuits. Echter ook de niet kenners kunnen aan deze quiz deelnemen want er zijn ook wat meer algemene vragen zoals muziekvragen over diverse auto's en dergelijke. Belangrijk is om pijlsnel de antwoorden te kunnen geven.

Scherpe prijzen voor maatwerk sportquizzen

De enthousiaste Quizmasters van BedrijfsuitjeQuiz zorgen voor veel gezelligheid en maken het iedereen naar de zin. Daarbij verzorgen wij ook de aankleding van de gekozen locatie en nemen wij voor elk team lekkernijen mee zoals oudhollands snoep. Uiteraard is er een officiële prijsuitreiking met een spetterende prijs voor het winnende team. Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je ons inschakelen? Om onze all-in prijzen hoef je het beslist niet te laten:

  • Tot 15 personen; € 375,00
  • 16 tot 30 personen; € 23,95 per persoon
  • 31 tot 45 personen; € 21,95 per persoon
  • Vanaf 46 personen; € 18,95 per persoon

Wil je een combinatie-arrangement met een lunch van 2 gangen? Dan zijn de extra kosten hiervoor € 25,00 per persoon. Kies je voor een 3 gangen diner, dan rekenen wij € 35,00 extra kosten per persoon. Al deze bedragen zijn exclusief BTW. Neem maar eens snel contact met ons op want wij vinden het erg leuk en gezellig om ook voor jou en je gezelschap op eigen locatie een mooie quiz te mogen organiseren.