Zo laat je voordelig een originele Carnaval Quiz organiseren

Een voordelige en originele Carnaval Quiz laten organiseren door professionals met meer dan 25 jaar entertainmentervaring? Bij BedrijfsuitjeQuiz ben je hiervoor helemaal aan het juiste adres. Wij weten als geen ander hoe er feest gevierd moet worden, dus weg met de malaise en op naar de polonaise. Het hele jaar door verzorgen wij jouw unieke quiz of uitje tot in elk denkbaar detail en dit doen we tegen scherpe kosten. Bovendien staan we zowel in heel Nederland als heel België voor je paraat. Kortom, wanneer mogen we voor jullie een feestje bouwen?

OfferteBel: 085 0604384WhatsApp: 06 24687240

Zorgeloos een originele Carnaval Quiz laten organiseren

Bij BedrijfsuitjeQuiz zetten we alles op alles om jouw uitje tot in perfectie te organiseren. Dit betekent dat we zorgen voor de complete aankleding en ook dat alle benodigdheden aanwezig zijn. Oudhollands snoep is hier een uitgelezen voorbeeld van. Daarnaast zijn onze enthousiaste Quizmasters geheel in bijpassende stijl gekleed. Zij verzorgen de presentatie en weten de sfeer er meteen goed in te krijgen. De rondes van deze quiz bestaan uit vragen, actie, weetjes en uiteraard veel carnavalsmuziek. Zo hoef jij dus nergens over na te denken en kun je ook lekker genieten en mee feesten met je collega’s, vrienden of familieleden.

Carnaval quiz

2 uur lang lachen, gieren, brullen en…feesten

De originele Carnaval Quiz die je laat organiseren door ons duurt 2 uur. Tijdens deze 2 uur gaan jullie gegarandeerd lachen, gieren en brullen met elkaar. Verder is er natuurlijk een spannende finale waarna jullie met elkaar in polonaise het feest verder voortzetten richting de prijsuitreiking. We bieden een complete quiz waarbij alle facetten van carnaval aan bod komen. Of het nu gaat over Brabants, Limburgs, Braziliaans of Duits carnaval; wij stellen er vragen over! Daarnaast bieden we de mogelijkheid om deze quiz te combineren met een lunch of diner. Omdat wij samenwerken met diverse restaurants in Nederland en België ben je bij ons verzekerd van een afgeschermde ruimte voor jullie feest. Wat de prijzen zijn voor deze feestelijke activiteit hebben we in onderstaand overzicht inzichtelijk gemaakt;

  • Tot 15 personen; € 375,00
  • 16 tot 30 personen; € 23,95 per persoon
  • 31 tot 45 personen; € 21,95 per persoon
  • Vanaf 46 personen; € 18,95 per persoon

Indien je de activiteit wilt combineren met een 2 gangen lunch bedragen de extra kosten € 25,00 per persoon en voor een 3 gangen diner betaal je per persoon slechts € 35,00 extra. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Carnavalsquizzen in heel Noord-Brabant en Limburg

Heb je zelf al een quizlocatie in gedachten of geregeld? Geen probleem, wij komen overal waar jij dit wilt een quizfeestje bouwen. Wil je graag dat wij naar een geschikte locatie op zoek gaan? Ook dat kan. Dit doen we kosteloos. Zelf komen we uit Oud Gastel en daarom weten wij in deze omgeving de mooiste feestlocaties feilloos te vinden. Onder meer in:

  • Bergen op Zoom
  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Roosendaal
  • Tilburg

Naast de carnaval quiz in Brabant en Limburg, organiseren we diverse andere quizzen in diverse Nederlandse plaatsen en provincies, zoals Middelburg in Zeeland, Almere en Lelystad in Flevoland, in Utrecht en uiteraard in Amsterdam. Verder hebben we ook in Zuid-Holland al menig quizfeestje gebouwd, waaronder in Den Haag, Dordrecht en Rotterdam. En ook in België weten we precies waar de locaties zich bevinden die jouw originele feestje tot een groot succes maken. In Antwerpen, Brussel, Brugge, noem maar op.