Een voordelig en origineel idee voor teambuilding bij BedrijfsuitjeQuiz

Zoek je een origineel idee voor jullie teambuilding waarbij je je collega’s pas echt goed leert kennen? BedrijfsuitjeQuiz organiseert graag jullie voordelige teamuitje op een bijzondere manier. Hoe we dit doen? Door een Quiz op Maat te maken op basis van jouw ideeën voor een teambuildingsdag. Jij laat ons weten wat je wensen zijn, wat je met dit uitje wilt bereiken en wij regelen de rest. Dan moet je denken aan de complete aankleding van de locatie, alle benodigdheden en uiteraard een enthousiaste Quizmaster die feilloos aanvoelt hoe jullie onderlinge band versterkt kan worden.

OfferteBel: 085 0604384WhatsApp: 06 24687240

Origineel idee voor teambuilding: samen de strijd aangaan

BedrijfsuitjeQuiz heeft meer dan 25 jaar ervaring in entertainment. We organiseren de meest uiteenlopende quizsoorten en uitjes voor bedrijven, maar ook voor familiedagen en andere speciale gelegenheden. Hierdoor weten wij als geen ander hoe we ook jouw bedrijfsuitje tot een groot succes moeten maken. We gaan graag met je om tafel zitten om van gedachten te wisselen over de inhoud van jouw Quiz op Maat. Algemene vragen bijvoorbeeld, die we afwisselen met vragen over de specifieke branche waarin jullie actief zijn. Samen strijden jullie dan in teams om de eerste prijs wat gegarandeerd zorgt voor veel gezelligheid.

Teambuilding quiz op maat

Met lunch of diner combineren

Bij BedrijfsuitjeQuiz betaal je altijd all-inclusive prijzen voor dit origineel idee voor jullie teambuilding. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Bij deze prijs per persoon zit dan de complete quizinvulling inbegrepen, evenals alle benodigdheden zoals Oudhollands snoep. Daarnaast is de presentatie uiteraard in handen van onze enthousiaste Quizmasters en zorgen we er eveneens voor dat je locatie wordt aangekleed. Hierbij bieden we de mogelijkheid om jullie groepsuitje te combineren met een lunch of diner. Doordat wij samenwerken met restaurants in heel Nederland en België kunnen wij je altijd een geschikte afgeschermde ruimte bieden die perfect past bij jullie team. Onderstaand hebben we de all-in tarieven voor je op een rijtje gezet;

  • Tot 15 personen; € 375,00
  • 16 tot 30 personen; € 23,95 per persoon
  • 31 tot 45 personen; € 21,95 per persoon
  • Vanaf 46 personen; € 18,95 per persoon

Indien je de activiteit wilt combineren met een 2 gangen lunch bedragen de extra kosten € 25,00 per persoon en voor een 3 gangen diner betaal je per persoon slechts € 35,00 extra. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Bedrijfsuitjes voor teams in heel Nederland en België

Zelf zijn we in Oud Gastel in Noord-Brabant gevestigd, waardoor we al op menig locatie in de provincie geslaagde teamuitjes hebben morgen organiseren. Voorbeelden van de plaatsen waar we dit gedaan hebben zijn:

  • Bergen op Zoom
  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Roosendaal
  • Tilburg

Naast Brabant kun je uiteraard ook in alle andere Nederlandse provincies en plaatsen een beroep op ons doen. In Utrecht of in Amsterdam bijvoorbeeld, maar ook in Zuid-Holland zoals in Den Haag, Dordrecht of Rotterdam. Verder komen we met hetzelfde enthousiasme in Middelburg, Zeeland en Almere en Lelystad in Flevoland. Ook in heel België staan we voor je paraat om bijvoorbeeld in Antwerpen een Quiz op Maat voor jouw team te organiseren.