Bijzondere ideeën voor jouw familiedag: voordelig en origineel

De leukste ideeën voor jouw familiedag laat je bedenken en organiseren door BedrijfsuitjeQuiz. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het entertainment vak en weten daardoor precies hoe we van jouw familiefeest een gegarandeerd succes moeten maken. Wat bijvoorbeeld te denken van een originele pubquiz of een voordelige Jongens tegen de Meisjes Quiz in heel Nederland en België? Om de kosten voor je groepsuitje hoef je het beslist niet te laten. Voor scherpe all-in prijzen krijg je een uitje dat iedereen nog lang bij zal blijven. Bovendien nemen wij jou de complete organisatie uit handen zodat je ook zelf volop genieten kunt.

OfferteBel: 085 0604384WhatsApp: 06 24687240

Samen ideeën bedenken voor jouw familiedag

Bij BedrijfsuitjeQuiz weten we dankzij onze veelzijdige ervaring precies hoe we jouw wensen vorm moeten geven. Waar voor de één een originele pubquiz het ideale uitje is, geldt dat bij een ander voor een echte Ik Hou van Holland Quiz. En waar de volwassenen graag voor het serieuze werk gaan met een kennisquiz, daar zal de jeugd zich meer kunnen inleven in een drankquiz. U ziet, wij kunnen u een variatie aan quizzen bieden. Maar daar blijft het niet bij. Ook in jouw familie zijn er vast grappige anekdotes en leuke feitjes. Deze kunnen wij voor jou in een Quiz op Maat verwerken. Het is superleuk om ooms, tantes, neefjes, nichtjes, opa’s en oma’s te testen op hun kennis over wat er in de familie gebeurt.

Winnaars van familiedag quiz

Groepsuitje inclusief lunch of diner

Nadat we samen de inhoud van de quiz hebben bepaald, kun je ervoor kiezen om deze te combineren met een lunch of een diner. Daarbij kun je zelf aangeven op welke locatie jouw familiefeest moet plaatsvinden of ons kosteloos laten zoeken naar de ideale gelegenheid. Wij zorgen er dan voor dat alles geregeld wordt en we rekenen hiervoor een scherpe all-in prijs waarbij echt alles zit inbegrepen. Zo zorgen wij ook voor de complete aankleding van de locatie en daarnaast zijn alle benodigdheden aanwezig. Onze quizmasters zelf komen hierbij altijd in een superleuke quizoutfit voor nog meer sfeer. Onderstaand een uiteenzetting van onze voordelige tarieven;

  • Tot 15 personen; € 375,00
  • 16 tot 30 personen; € 23,95 per persoon
  • 31 tot 45 personen; € 21,95 per persoon
  • Vanaf 46 personen; € 18,95 per persoon

Indien je de activiteit wilt combineren met een 2 gangen lunch bedragen de extra kosten € 25,00 per persoon en voor een 3 gangen diner betaal je per persoon slechts € 35,00 extra. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

In heel Nederland en België

BedrijfsuitjeQuiz komt zelf uit Oud Gastel waardoor we op tal van plekken in Noord-Brabant de mooiste ideeën voor een familiedag hebben mogen realiseren. Voorbeelden van plaatsen waar we al van dienst hebben mogen zijn:

  • Bergen op Zoom
  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Roosendaal
  • Tilburg

Maar we organiseren niet alleen in Brabant de mooiste familiefeesten. Ook in andere Nederlandse provincies hebben we al voor gezelligheid en vermaak gezorgd zoals in Utrecht, Almere en Lelystad in Flevoland en Middelburg in Zeeland. Daarnaast komen we uiteraard in Amsterdam en plaatsen zoals Den Haag, Dordrecht en Rotterdam in Zuid-Holland. Wil je graag dat we je familiedag in België organiseren? Ook dat kan. We maken dan een quiz die perfect aansluit op jouw wensen in Antwerpen bijvoorbeeld en elke andere Belgische plaats.