Laat ons voordelig de leukste Sinterklaas quiz voor je verzorgen

Wie de leukste Sinterklaas quiz van heel Nederland en België organiseert? Dat is BedrijfsuitjeQuiz. Wij hebben maar liefst 25 jaar entertainmentervaring en hebben daardoor de meest bijzondere ideeën voor een Sinterklaasquiz op maat. Iedereen kent natuurlijk de goedheiligman en heeft hier ongetwijfeld mooie herinneringen aan uit zijn of haar kindertijd. Juist daarom kan deze quiz altijd op veel enthousiaste reacties rekenen onder jong en oud. We laten je de spanning van weleer opnieuw beleven door leuke vragen te stellen in verschillende rondes. Twee uur lang strijden jullie met elkaar om de felbegeerde medailles die bij deze voordelige Sinterklaasquiz horen.

OfferteBel: 085 0604384WhatsApp: 06 24687240

De leukste Sinterklaas quiz met originele vragen

De quiz bestaat uit verschillende rondes zoals de muziekronde in Sinterklaasstijl. Tijdens deze ronde swingen jullie gezellig met elkaar op bekende disconummers die gemixt zijn met evenzo bekende Sinterklaasliedjes. Het 5 december feest wordt zo een origineel uitje dat geschikt is voor bedrijfsfeesten, een verenigingsavond, familiedagen en ga zo maar door. Onze quizzen staan bekend om de gezelligheid waarin originele vragen, muziek, kennis en weetjes met elkaar worden afgewisseld. Daarbij ontbreekt uiteraard ook het lekkere strooigoed niet en datzelfde is het geval voor alle andere benodigdheden en de aankleding van de locatie.

Leuke sinterklaasquiz

Twee verschillende Sinterklaas quizzen

Onze quizmasters komen in heuse Pietenstijl de leukste Sinterklaas quiz presenteren. Dit doen ze op jouw aangegeven locatie in heel Nederland en België. Heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Geen zorgen. We helpen je graag kosteloos zoeken naar de meest ideale gelegenheid voor jouw uitje. Je hebt daarbij de keuze uit twee verschillende Sinterklaas quizzen. Een moderne quizvariant die bedoeld is voor bedrijven en verenigingen, maar ook een quizvariant met een lager tempo en meer nostalgie. Deze laatstgenoemde quiz is bedoeld voor verzorgingshuizen en de al wat oudere liefhebbers van het Sinterklaasfeest.

Ook wij rijden geen locatie stilletjes voorbij

Net als de goedheiligman zelf komen wij overal in Nederland en België om er een supergezellig Sinterklaasfeest van te maken. Zo kijken we net als de aanwezige gasten met veel plezier terug op de 5 december quizzen die we onder andere in Noord-Brabant hebben georganiseerd:

  • Bergen op Zoom
  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Roosendaal
  • Tilburg

Naast Brabant hebben we ook al Sinterklaasfeesten mogen verzorgen in Middelburg in Zeeland, Almere en Lelystad in Flevoland en in Utrecht. Daarnaast zijn we al in Amsterdam geweest en hebben we ook in Zuid-Holland voor veel gezelligheid gezorgd, waaronder in Den Haag, Dordrecht en Rotterdam. Uiteraard vergeten we ook de Sinterklaasliefhebbers in België niet en daarom kun je onder andere in Antwerpen je Sinterklaasfeest op maat door ons laten organiseren.

En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten want wij bieden onze quizzen aan tegen voordelige tarieven;

  • Tot 15 personen; € 375,00
  • 16 tot 30 personen; € 23,95 per persoon
  • 31 tot 45 personen; € 21,95 per persoon
  • Vanaf 46 personen; € 18,95 per persoon

Indien je de activiteit wilt combineren met een 2 gangen lunch bedragen de extra kosten € 25,00 per persoon en voor een 3 gangen diner betaal je per persoon slechts € 35,00 extra. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.