Bedrijfsuitje in Breda

  • Een volledig Verzorgde BedrijfsQuiz 
  • Ervaren Quizmasters bij jullie Personeelsfeest
  • Spetterende Prijs voor het Winnende Team
  • 25 jaar Entertainment Ervaring
  • Op elke locatie in Breda
  • Van 2 tot 500 Personen

Vrijblijvende informatie

Origineel bedrijfsuitje in Breda

Het plannen van jullie jaarlijkse bedrijfsuitje, personeelsfeest of teambuilding in Breda of omgeving is leuk om te doen. Maar op de dag zelf wil jij ook kunnen genieten van de leuke activiteiten in plaats van alleen maar druk bezig te zijn met de planning. Zorg er daarom voor dat je het uitje in Breda laat organiseren. Boek je uitje bij bedrijfsuitje Quiz en laat ons alles regelen. Met onze entertainende Quizmasters en leuke quizzen maken wij van elk bedrijfsuitje een feest waar iedereen nog lang over zal napraten!

Bedrijfsuitje op eigen locatie in Breda

Wat is er nou fijner dan een bedrijfsuitje kunnen houden op een eigen gekozen locatie in Breda? Zo kan rekening worden gehouden met de reistijden van iedereen, is het goed beschikbaar met het openbaar vervoer en kan er rekening worden gehouden met al jullie eisen. Het enige wat je moet doen is ons laten weten waar in Breda of omgeving het personeelsfeest is. Wij komen dan met benodigdheden, aankleding en een heuse Quizmaster naar jullie toe!

Bedrijfsuitje met diner in Breda

Natuurlijk kan de gezelligheid van een bedrijfsuitje niet zonder een lekker diner. Wij begrijpen dit als geen ander en werken daarom samen met meerdere restaurants in Breda. Bij deze restaurants is het mogelijk om een diner te combineren met een Quiz in een afgeschermde ruimte. Zo kunt u een heerlijk diner combineren met geweldige entertainment. Enthousiast geworden? Boek ons Quizdiner in Breda en laat je verrassen door heerlijk eten en een gezellige quiz!

Bedrijfsuitje in het centrum van Breda

Het gezellige centrum van Breda biedt vele horecagelegenheden die een afgeschermde zaal aanbieden. Een ideale plek voor een pubquiz of andere quiz, verzorgd door bedrijfsuitje Quiz. Laat ons weten dat jullie een quiz willen boeken op een externe locatie en wij regelen alles voor jullie. Zo kunnen jullie zelf ook genieten van de dag zelf!
Neem contact op met ons om al jullie wensen te bespreken en dan gaan wij aan de slag.

085-0604384    info@bedrijfsuitjequiz.nl